Instituti për Kritikë dhe Emancipim Shoqëror

Proletarizimi i fshatarësisë shqiptare

Pas studimit dyvjeçar mbi gjendjen e klasës punëtore urbane, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në prezantimin e “Proletarizimit të fshatarësisë shqiptare” – projekt i mbështetur nga Rosa Luxemburg Stiftung Southeast Europe – me shpresën se pikëpamjet tuaja do të na shërbejnë si trampolinë e përmirësimit të punës sonë të ardhshme.

Të dielën, 3 dhjetor, ora 11:00

Muzeu Historik Kombëtar